Badkamer schoonmaken

februari 3, 2020 1 Door kim

Badkamer schoonmaken hoe moet dat nou?

Als je begint over het schoonmaken van een badkamer weten veel mensen niet precies wat ze moeten doen. Welke schoonmaakmiddelen moet je gebruiken? Moet je twee verschillende schoonmaakmiddelen gebruiken?

Wij gaan het je allemaal uitleggen.

Welke schoonmaakmiddelen moet je gebruiken?

bij het schoonmaken van u badkamer is het noodzakelijk dat u schoonmaakmiddelen gebruikt van goede kwaliteit bijvoorbeeld de schoonmaakmiddelen van HG. Hierdoor is de kans aanzienlijk groter dat de schimmel en kalk niet snel terug zou keren.

Moet je nou twee verschillende schoonmaakmiddelen gebruiken?

Ja, het beste is inderdaad om twee verschillende schoonmaakmiddelen te gebruiken. Dit komt vooral omdat er in de badkamer veel verschillende soorten vormen van vervuiling aan kunnen treden. Daarom is het beter om een ontvetter en een ontkalker te gebruiken. Vaak denken mensen dat het werken met twee verschillende schoonmaakmiddelen meer tijd in beslag neemt. Dit hoeft echter niet zo te zijn, het werken met twee verschillende schoonmaakmiddelen duurt vaak net zo lang als het schoonmaken met één middel.